WOLF-Garten Mooie Mat
Geen tijd om te maaien

Geen tijd om te maaien

Verrassing: dat heeft helemaal niemand. Al wordt ‘geen tijd’ ook nog wel eens verward met ‘geen zin’. Zeg eens eerlijk, hoe zit dat bij jou?

 

In het geval je écht geen tijd hebt, is een robotmaaier wellicht de perfecte oplossing voor jou!

 

Meer weten over het onderhouden van je gazon en alles wat daar bij komt kijken? Download de gazongids door HIER te klikken!

Wat is bij jou de oorzaak?

Je bent alsmaar druk, druk en nog eens druk... ondertussen heeft je gazon liefde en aandacht nodig, maar je hebt er simpelweg geen tijd voor! Herkenbaar... maar ook daarvoor bestaat een oplossing!

 

De oplossing

Robotmaaier!
Ja, dat lees je goed! Robotmaaiers zijn de toekomst. Geen handwerk meer, maar een robot die het werk voor je doet. En het mooiste is, dat er voor elke tuin een geschikte robotmaaier bestaat. Ze zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken met een app op je telefoon.

 

Maar wat is het voordeel dan van zo'n robotmaaier?

Loopo S: Ideaal voor kleinere gazons tot maximaal 500 m²

Zo voordelig was grasmaaien met een robotmaaier nog nooit! De Loopo S150, S300 en S500 helpen je een handje met het onderhouden van je gazon. Ontzettend uitgebreid in functies en deze machines hebben een zwevend maaidek dat hoog gras en zware omstandigheden moeiteloos aankan. Daarnaast blijft het maaidek mooi schoon door de ingebouwde mulchreiniger!

 

Loopo M: Optimaal voor grotere gazons tot 2.000 m²

Voor de grote tuinen is de Loopo M serie uiterst geschikt. Ondanks de krachtige motor en vele functies zijn de Loopo modellen M1000, M1500 en M2000 compact genoeg om ook moeilijk te bereiken plekken nauwkeurig en snel te maaien. De M-modellen hebben een ingebouwde kantmodus waardoor ook de kantjes netjes worden meegenomen.

 

Heb je er net eentje gekocht? Klik op een van de onderstaande linkjes om zien hoe je je robotmaaier installeert.

Ik wil een Loopo S model installeren!

Ik wil een Loopo M model installeren!

 

Wil je lekker op je gemak alles eens doorlezen over de robotmaaiers? klik dan hier en download de Loopo robotmaaier brochure. 

 

Toch nog vragen over de Loopo robotmaaiers? Geef ons een belletje: 0900 - 7626669